Hírek

TÁMOP-5.6.1.C-11/2-2001-0019 PÁLYÁZATI KONSTRUKCIÓ KERETÉBEN MEGVALÓSULÓ, „AZ ÁLDOZATTÁ VÁLÁS MEGELŐZÉSE, ÁLDOZATSEGÍTÉS HAJDÚ-BIHAR MEGYÉBEN” ELNEVEZÉSŰ PROJEKT SAJTÓTÁJÉKOZTATÓVAL ÉS MŰHELYMUNKÁVAL EGYBEKÖTÖTT ZÁRÓKONFERENCIÁJA

Komp Egyesület és a Hajdú-Bihar Megyei Polgárőr Szövetség Konzorcium által megvalósításra kerülő TÁMOP-5.6.1.C-11/2-2011-0019 azonosítószámú, „Az áldozattá válás megelőzése, áldozatsegítés Hajdú-Bihar Megyében” című projekt sajtótájékoztatóval és műhelymunkával egybekötött zárókonferenciája.

A program helyszíne: Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat (Megyeháza), Bocskai terem, Debrecen, Piac utca 54.

A program időpontja: 2014. december 12. (péntek) 09:30 - 12:30

 

Sajtótájékoztató

MEGHÍVÓ

Sajtótájékoztató
 

Tisztelt Meghívott!

Szeretettel meghívom a Komp Egyesület és a Hajdú-Bihar Megyei Polgárőr Szövetség Konzorcium által megvalósításra kerülő TÁMOP-5.6.1.C-11/2-2011-0019 azonosítószámú, „Az áldozattá válás megelőzése, áldozatsegítés Hajdú-Bihar Megyében” című projekt sajtótájékoztatójára.

A program helyszíne: 4025 Debrecen, Széchenyi u. 8. 1.em. 5-6.

A program időpontja: 2014. szeptember 30. (kedd) 10-11 óra

Hatásmérés

Kutatásunk célja a TAMOP-5.6.1.C-11/2-2011-0019-es kódszámú "Az áldozattá válás megelőzése, áldozatsegítés Hajdú-Bihar Megyében" című projekt keretében egy általános felmérés végzése. Kérdőívünk kitöltésével segíthet abban, hogy kiderüljön, a lakosság milyen információkkal rendelkezik az áldozatsegítés témakörében.
A kérdőív kitöltése önkéntes és névtelen, az adatokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően kezeljük, utólagos beazonosításra nem alkalmas.

Munkacsoport-ülések

Munkacsoport-ülések a projekt megvalósulása alatt

 

A munkacsoport célja: interdiszciplináris szemléletmód kialakítása az állami és a nem állami szervezetek áldozatsegítő tevékenysége kapcsán. Célja továbbá a már meglévő együttműködés továbbfejlesztése, a tapasztalatok cseréje, esetek megbeszélése, közös pontok keresése, valamint azon szolgáltatási területek definiálása, amelyek hiátust képeznek a szervezetek működésében.

Szociális gondozói állás

A ReSzeM Kft. 2014. augusztus 30-i kezdéssel 13 fő, ápoló végzettséggel rendelkező szakembert keres Debrecenbe, demens személyek nappali ellátására az alábbi kritériumokkal: 

Bezárt a Campus Fesztivál

Vasárnap reggel véget ért a Campus Fesztivál 2014. Örömünkre szolgált, hogy a Civil Faluban a sátrunknál nagyon sokan jelentek meg a rendezvény ideje alatt.

A nyitvatartási időben gyerekes családok, fiatalok, és idősebbek is felkerestek bennünket, ahol tájékoztatásban részesültek szolgáltatásainkról.

Legközelebbi tájékoztató rendezvényünk Hajdúböszörményben, a Traktorhúzó Verseny keretében zajlik, 2014.08.16-án. Ide is nagy szeretettel várjuk az érdeklődőket!

 

Áldozatvédelmi projektünk képviselteti magát a Campus Fesztiválon

Áldozatsegítő, áldozatvédelmi projektünk a Campus Fesztivál 2014. rendezvényen végig kint lesz!

Nagy szeretettel várjuk a fesztivál látogatóit, ahol az érdeklődőknek lehetősége lesz a fesztivál hangulatához illően csillámtetoválás készítésére, kisebbeknek kézműves tevékenységekben részt venni.

Ugyanakkor természetesen igénybe vehetik a projektünk által nyújtott szolgáltatásokat, úgymint:

- tanácsadás, és tájékoztatás áldozatvédelem területén - teljes diszkréció és anonimitás mellett, 

- személyiségtesztek, totók kitöltése, elemzése.

 

Sajtóközlemény

A Komp Egyesület és a Hajdú-Bihar Megyei Polgárőr Szövetség konzorciuma a TÁMOP-5.6.1.C-11/2 pályázati konstrukció keretében 2013.01.02 - 2014.12.31 között „Az áldozattá válás megelőzése, ​áldozatsegítés Hajdú-Bihar Megyében” címmel, és TÁMOP-5.6.1.C-11/2-2001-0019 pályázati azonosító szám alatt valósítja meg összesen 129 731 954 Ft támogatású programját. A projekt az Európai Unió támogatásával valósul meg.

A projekt együttműködő partnere a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Igazságügyi Szolgálata.

Sajtótájékoztatóval egybekötött nyitórendezvény

Sajtótájékoztatóval egybekötött nyitórendezvény

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer